Werken bij Cargodocs

Cargo Docs / Over ons / Werken bij Cargodocs

Wij zijn Cargodocs, dé neutrale en dynamische douane partner voor kleine en grote ondernemers in Noord-West Europa. Wij zijn dagelijks bezig met het organiseren alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en onze klanten.We zijn een snelgroeiend en IT gedreven bedrijf. Er is veel ontwikkeling gaande binnen het bedrijf en de afdeling waarin jij actief kan meedenken en kan vormgeven. Een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Wat bieden we jou?

  • Uitdaging – Zoals gezegd bieden we je een internationaal georiënteerde omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Onze klanten verwachten veel (lees: alles) en dat maakt het uitdagend. De wereld en de wereldeconomie zijn continu in beweging en dat heeft dagelijks effect op je werk. Neem bijvoorbeeld de Brexit, of de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten. Onze klanten bewegen zich in deze continu veranderende wereld en het is aan jou om te zorgen dat hun import en export soepel verloopt.
  • Ontwikkeling – Om te zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn moet jij op de hoogte zijn. Dat gebeurd niet alleen door het bijhouden van nieuws en ontwikkeling, maar natuurlijk ook door training. Je bent bij ons nooit uitgeleerd. Hoe kun je anders steun en toeverlaat en kennispartner van onze klanten zijn?
  • Het team – Je wordt onderdeel van een enthousiast en ervaren team, dat samen met jou wil werken met en voor blije klanten. Jij gaat leren van ons en wij gaan leren van jou. We vragen jou oog te hebben voor de balans van onze klanten en wij hebben in ruil daarvoor oog voor jouw (werk-privé) balans. Wij doen dat samen.
  • Arbeidsvoorwaarden en oog voor de toekomst – Voor niets gaat de zon op, dat weten wij ook. Als jij besluit dat je deel wilt uitmaken van ons team en wij zijn daar net zo enthousiast over als jij, dan bieden wij jou een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (uiteraard). Wij willen daarnaast graag dat jij je ontwikkelt en daar krijg je bij ons dan ook tijd en ruimte voor. Wij faciliteren opleidingen en trainingen.
    Of het nu gaat over duurzaamheid, de ontwikkelingen op douanegebied voor onze klanten, of de mogelijkheden van onze mensen, bij Cargodocs Support hebben we oog voor de toekomst. Onze organisatie blijft groeien en dat biedt ook jou mogelijkheden om te groeien.

Ben jij klaar voor Cargodocs Support ?
Genoeg over ons, nu is het aan jou! Ben je geïnteresseerd in een uitdagende internationaal georiënteerde functie die internationale handel faciliteert en efficiënter maakt?

Solliciteer dan op één van onze openstaande functies, of stuur ons een open sollicitatie waarin je ons vertelt wie je bent en wat je voor ons kan betekenen.

Neem direct contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden.